Vacature Online Marketeer

Solliciteer nu

Online Marketeer

Enrise is een 100% zelfsturende organisatie. We zijn dit jaar uitgeroepen tot het beste internetbureau van Nederland en ontwikkelen high-tech Award Winning applicaties. 

Sinds 2017 zijn we op een missie en dat is de nieuwe standaard in organiseren worden. Dat bereiken we pas als we ook commercieel succesvol zijn en iedereen van onze missie gehoord heeft. Daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken.

Full-time / Part-time · Flexibel

Het toegewijde sales- en marketingteam van Enrise zet samen met de zelfsturende teams de grote lijnen uit en richt campagnes in. Je gaat in de rol van online marketeer alle marketingmiddelen benutten, nieuwe leads vinden en daarmee ervoor zorgen dat de teams genoeg interessante projecten hebben om uit te kiezen.

Met jouw gedrevenheid, ervaring en kennis ga je ons helpen nog succesvoller te zijn.

Zelf achter het roer

Enrise heeft geen managers of directie. Je kunt daarom actief meedenken en bepalen waar ons avontuur heen gaat. Maar ook zaken als salaris, vakantiedagen en wie je collega’s worden bepaal je samen met je eigen team. Een totaal andere manier van werken waarvan we zeker weten dat je als nieuwe collega nooit meer anders wil. 

Wat ga je doen?

Je ‘verantwoordelijkheden’ liggen bij ons niet vast in uitgekauwde lijstjes. We zijn ontzettend benieuwd naar wat je Enrise kan brengen en staan open voor (en verwachten van jou) nieuwe inzichten. Om je toch een idee te geven van waar wij kansen zien:

Vinden, volgen en activeren van leads

We hebben een spiksplinternieuwe website, veelbezochte evenementen, alle tooling die je maar kan bedenken, goede content, een in-house videoproducer en een advertentiebudget. Maar hoe breng je deze samen en weet je de juiste leads te vinden, volgen en activeren? Je weet pas of een strategie werkt als deze uitgevoerd wordt. Hoe ga jij ons hierin naar het volgende niveau brengen? Hoe zou jij dit oppakken?

De zelfsturende teams ondersteunen met jouw expertise

Elk team heeft een eigen werkwijze, propositie, planning, budget en vooral ook een eigen manier van hoe ze marketing in willen zetten. Dat is voor jou een mooie kans dmv ijzersterke online marketing deze proposities in de markt te zetten en met feedback de teams te helpen de proposities aan te scherpen. Waar zie jij kansen en hoe zie je een goede samenwerking met de teams voor je?

We missen in dit lijstje ongetwijfeld meer mooie kansen en mogelijkheden en zijn benieuwd naar hoe jij je expertise in wil zetten

Wat zoeken we niet

Als je graag plannen maakt, maar ze liever niet zelf uitvoert, kan je deze beter overslaan. We verwachten dat je actief meedenkt, durft fouten te maken en vooral een aanpakker bent

Praktische zaken

  • 32 – 40 uur, thuiswerken mogelijk;
  • Bij Enrise mag je zelf je salaris bepalen. Wij hebben uiteraard een bedrag in ons hoofd en zijn benieuwd wat jij in gedachte hebt;

  • Winstdeling & en een collectief pensioenplan;

  • Bij hard werken hoort ook uitrusten. Daarom krijg je minimaal 26 doorbetaalde vakantiedagen (we letten er op dat je ze ook daadwerkelijk opneemt);

  • Fijne locatie in Amersfoort, centraal in het land en goed bereikbaar per auto en OV;

  • Persoonlijk leerbudget;

  • We moedigen je aan om evenementen zoals conferenties en meetups te bezoeken;

  • Enrise kledingpakket met hoodie, t-shirts, rugzak en cap;

  • En als het straks weer mag; Lunch in onze gezellige bistro bij de even zo gezellige lunch-lady. Daarnaast kun je genieten van ons gigantische dakterras, tafelvoetballen en diverse game consoles om even los te komen van je werk. 

Klaar voor een totaal andere manier van werken?

Ben je toe aan iets nieuws en heb je alles in huis om ons naar het volgende niveau te brengen? Heb je 30 jaar ervaring in online marketing (iets minder mag ook)? Ben je enthousiast over zelfsturing? Solliciteer en kom in contact met ons, je toekomstige collega’s. En wie wij dan zijn? De huidige teamsamenstelling is als volgt;

Vanzelfsprekend zul je geen sollicitatiegesprekken hebben met een manager, maar vinden we samen in een paar gesprekken uit of er een match is en wat de arbeidsvoorwaarden zullen zijn.

Enrise is een fijne werkgever. Het goed bereikbare kantoor aan de A1 is van alle gemakken voorzien, maar het staat je natuurlijk vrij zelf te bepalen waar je wil werken. We doen niet geheimzinnig wie wat verdient en je bepaalt in hoge mate zelf hoe je werkdag er uitziet.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Online Marketeer? Dan horen we graag van je!